Auto Accessoires
carkit
Carkit

CARKIT kopen

Een carkit kopen is investeren in je eigen veiligheid en hoeft helemaal niet duur te zijn.Een carkit is een handige aanvulling als je dikwijls de baan op moet. Wanneer je steeds met dezelfde wagen onderweg bent, kan je kiezen voor een ‘vaste’ ingebouwde carkit. Wissel je vaak van auto dan kies je beter voor een ‘plug and play’ carkit.


Voor mensen die een headset niet kunnen verdragen is een carkit een goed alternatief. Zo kan je ook ongestoord en boetevrij praten tijdens het rijden. Sommige navigatiesystemen laten toe om via bluetooth verbinding te maken met je gsm en nemen zo eigenlijk de functie van een carkit over. Bovendien is het mogelijk mensen te bellen door middel van spraakherkenning. Met een carkit behoud je steeds een overzicht op het verkeer.


Zorg er daarnaast voor dat je carkit snel kan 'pairen'. Pairing is het koppelen van de carkit aan je mobiele telefoon, zodat beide apparaten weten met wie ze moeten 'samenwerken'. Je wilt toch niet telkens een half uur wachten voor je carkit en gsm verbonden zijn?


Bekende en minder bekende carkit fabrikanten zijn: Jabra, Iqua, Parrot, Itech, Supertooth, Nokia en Seecode.


Naast advies over je carkit, bieden we je ook advies bij de aankoop van je draagbare dvd-speler, autoradio en parkeersensoren.