Auto Accessoires
dvd-speler
INTRO

Draagbare dvd-speler voor in de auto

Een draagbare dvd-speler is leuk voor onderweg en hoeft helemaal niet duur te zijn.Je hebt draagbare dvd-spelers die op een netbook lijken en je hebt modellen die bestaan uit een los scherm en met name geschikt zijn voor bevestiging aan de hoofdsteunen in je wagen. De meeste schermen hebben een beelddiagonaal van 18 tot 25 cm (7 tot 10 inch).


Je kunt draagbare dvd-spelers thuis opladen met een 230V wisselstroom adapter of in de auto met een 12V gelijkstroom adapter. Wil je de draagbare dvd-speler in je wagen monteren, let dan bij je aankoop op of er montagematerialen worden meegeleverd. Sommige draagbare dvd-spelers beschikken tevens over een FM-zender. Deze verstuurt het audio-signaal rechtstreeks naar je autoradio.


Een draagbare dvd-speler is niet alleen geschikt om onderweg een dvd te bekijken, je kunt hem vaak ook als een 'stand alone' dvd-speler gebruiken. Via de video-uitgang kun je de dvd-speler aansluiten op een tv. Wil je ook het geluid via de televisie horen, let er dan op dat de dvd-speler een audio-uitgang heeft. Enkele alternatieven zijn de PSP, de netbook en de laptop.


Naast advies over je draagbare dvd-speler bieden we je ook advies bij de aankoop van je navigatiesysteem, autoradio, carkit en parkeersensoren.